Samo najbolje. Na jednom mjestu

Najsuvremenija oprema koja vam stoji na raspolaganju naš je imperativ. Zato smo u sustav dijagnostike uveli RVG, radioviziografski uređaj koji snimanjem na digitalni senzor prikazuje sliku na računalnom ekranu, umjesto na klasičnom filmu.

Tako vam nudimo kompletnu uslugu, RVG snimanje bilo jednog zuba ili više njih, na jednom mjestu i bez potrebe za odlaskom u specijalizirane ustanove.

RVG uređaj omogućuje precizniju dijagnostiku i detaljniji uvid, a zbog izuzetno niske ekspozicije štiti pacijenta od izlaganja negativnom zračenju, što je prednost u odnosu na klasično RTG snimanje. Zato je ova metoda dijagnostike prihvaćena kao najbolja – bez velikog izlaganja, uz računalnu obradu koja trenutno pruža jasniju i precizniju sliku, bolju dijagnostiku te na koncu i bolje liječenje.


Nakon snimanja, slika se trenutačno prikazuje na ekranu i uz zajedničku konzultaciju sa vama možemo precizno uočiti potencijalni problem te vam do najsitnijih detalja objasniti daljnje potrebne zahvate kao i učiniti sve što je potrebno kako bi postigli savršeno zdravo stanje zuba i desni

Snimke možemo trenutačno isporučiti na digitalnom mediju ili po potrebi poslati na vašu adresu.