Estetika lica

Načinom života, utjecajem vremenskih uvjeta, onečišćenja, djelovanjem stresa, struktura naše kože postupno se oštećuje. Na licu se pojavljuju sitne bore koje s vremenom postaju izraženije i pretvaraju se u brazde.

Karakteristične crte lica se mijenjaju, lice gubi na čvrstoći i definiranosti. Mlada koža je elastična, sjajna i glatka zahvaljujući kolagenu, elastinu, vodi i sastojku koji se prirodno nalazi u tijelu – hijaluronskoj kiselini. S godinama se sadržaj hijaluronske kiseline u koži smanjuje, što uzrokuje njezinu slabiju hidrataciju i posljedično nastajanje bora.

U našoj poliklinici koristimo Juvaderm paletu proizvoda. To je vodeći švicarski inovator u području injekcijskih dermalnih filera nove generacije i jedna od najbrže rastućih tvrtki na području estetske dermatologije, a omogućuju savršeno prirodne i dugotrajne rezultate.

To su proizvodi razvijeni iz hijaluronske kiseline koja je i prirodno prisutna u organizmu, stoga su biokompatibilni i predstavljaju sigurno i učinkovito rješenje za:

 

  • Zaglađivanje površinskih bora i korekciju dubokih bora i brazdi
  • Naglašavanje kontura usana i povećanje njihova volumena
  • Oblikovanje kontura lica
  • Obnavljanje nekadašnjeg volumena lica i rehidraciju kože

Jednostavno i potpuno neinvazivno – ubrizgavanjem intradermalnim injekcijama u željena područja: bore na licu i čelu, obraze, usne, ožiljke. Odmah ćete, kroz 30-ak minuta, prirodno i bezbolno vidjeti razliku te bez produženog oporavka koja će trajati 12 do 18 mjeseci.

Novost na našem tržištu su i Juvéderm® fileri sa dodatkom anestetika koji pružaju ugodniji osjećaj pri aplikaciji u osobito osjetljiva područja.

Botox efikasno briše bore sa čela, bore koje su nastale mrštenjem te sitne bore oko očiju. Može ukloniti i bore na nosu te podignuti obrve, kuteve usana, a može i zategnuti vrat.

Čudesne aplikacije botoxa uključuju i spuštanje usne kod pacijenata kojima se previše vidi zubno meso te sužavanje lica kod onih koji imaju previše izraženu muskulaturu za žvakanje. U posljednjih dvadeset godina botox je donio najveći napredak u suvremenoj estetskoj i općoj medicini.

Ako vam se čini da je kombinacija umora, stresa i vremena ostavila vidljive znakove na Vašem licu koji Vam se ne sviđaju, pripremite dodatna pitanja koja Vas zanimaju i javite nam se za detaljni pregled i savjetovanje.

estetika-lica

Testimonial 1

Il Policlinico Niveus è il mio posto preferito per la salute e la bellezza.

Iva Leko

Testimonial 2

Qui si trova la casa di tutte le persone belle e sane.

Jelena Glišić

Testimonial 3

Policlinico superbo, il dottore è eccellente!

Tina, Zagabria

Testimonial 4

Il miglior medico … un ambiente incredibile … professionisti di altissima qualità … assolutamente da visitare.

Ana, Zagabria

Testimonial 5

La dottoressa Iva è il dentista più attento che possa esistere. Neanche i più piccoli dettagli le sfuggono e ha sempre comprensione per tutti e tutto. Il poliambulatorio è dotato di attrezzature all’avanguardia.

Jasmina, Šibenik

Testimonial 6

I miei denti possono essere curati solo dalla dottoressa Iva! Per tutto il resto, c’è il paracetamolo.

Dado, Zagabria

Testimonial 7

Massima cura per il paziente!

Danijel, Zagreb