AO4 lica

Načinom života, utjecajem vremenskih uvjeta, onečišćenja, djelovanjem stresa, struktura naše kože postupno se oštećuje. Na licu se pojavljuju sitne bore koje s vremenom postaju izraženije i pretvaraju se u brazde.

Karakteristične crte lica se mijenjaju, lice gubi na čvrstoći i definiranosti. Mlada koža je elastična, sjajna i glatka zahvaljujući kolagenu, elastinu, vodi i sastojku koji se prirodno nalazi u tijelu – hijaluronskoj kiselini. S godinama se sadržaj hijaluronske kiseline u koži smanjuje, što uzrokuje njezinu slabiju hidrataciju i posljedično nastajanje bora.

U našoj poliklinici koristimo Juvaderm paletu proizvoda. To je vodeći švicarski inovator u području injekcijskih dermalnih filera nove generacije i jedna od najbrže rastućih tvrtki na području estetske dermatologije, a omogućuju savršeno prirodne i dugotrajne rezultate.

To su proizvodi razvijeni iz hijaluronske kiseline koja je i prirodno prisutna u organizmu, stoga su biokompatibilni i predstavljaju sigurno i učinkovito rješenje za:

 

  • Zaglađivanje površinskih bora i korekciju dubokih bora i
  • Naglašavanje kontura usana i povećanje njihova volumena
  • Oblikovanje kontura lica
  • Obnavljanje nekadašnjeg volumena lica i rehidraciju kože

Jednostavno i potpuno neinvazivno – ubrizgavanjem intradermalnim injekcijama u željena područja: bore na licu i čelu, obraze, usne, ožiljke… kroz 30-ak minuta, prirodno i bezbolno te bez produženog oporavka odmah ćete vidjeti razliku koja će trajati 12 do 18 mjeseci.

Novost na našem tržištu su i Juvéderm® fileri sa dodatkom anestetika koji pružaju ugodniji osjećaj pri aplikaciji u osobito osjetljiva područja.

Također, tu su i tretmani Botoxom, popularni i iznimno učinkoviti estetski tretmani koji se najčešće primjenjuju za uklanjanje bora na čelu i sitnih bora s vanjske strane očiju.

Ako vam se čini da je kombinacija umora, stresa i vremena ostavila vidljive znakove na Vašem licu koji Vam ne sviđaju, pripremite dodatna pitanja koja Vas zanimaju i javite nam se za detaljni pregled i savjetovanje.

Irijana Rajković
dr. med.

Dr. med. Irijana Rajković specijalistica je plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije. Prva je i jedina hrvatska liječnica koja predaje na Američkoj Akademiji za estetsku medicinu. Njezine kvalifikacije i rezultati rada učinili su je poznatom širom svijeta stoga bi mogli beskrajno nizati njezine uspjehe, no reći ćemo još samo da smo izuzetno ponosni što je naš stručni suradnik i dio našeg liječničkog tima.

Više o dr. Irijani: www.dr-rajkovic.hr

https://youtu.be/Ushnj78EvH4

Pošaljite upit

[contact-form-7 id="103" title="Pošaljite upit"]

Radno vrijeme

ponedjeljak — petak   08:00 — 20:00
subotom i nedjeljom ne radimo

NIVEUS DENTAL CENTAR d.o.o.

Ulica Grada Mainza 11
HR - 10000 Zagreb / Hrvatska / Croatia 
OIB 22402503169
IBAN HR3023400091110841070
T +385 1 2046 163
M +385 99 2552 000