zubne ljuskice

Blog

Invisalign Simulator - jer fotografija mijenja tisuće riječi

Više ne trebate zamišljati kako bi vaš novi osmijeh nakon ortodontske terapije izgledao. Sada to možete vidjeti, doživjeti i – oduševiti se.

Ako ste i vi jedna od osoba koje razmišljaju o savršeno ravnim zubima i sasvim novom osmijehu, koji zapravo predstavljaju potpunu transformaciju izgleda vašeg lica, Invisalign je kreirao aplikaciju kojom vaša maštanja o izgledu novog osmijeha upravo sada mogu postati stvarnost!

Ako niste sigurni radi li se o pravom izboru ortodontske terapije, odluku ćete lakše donijeti dolaskom na individualne konzultacije u našu polikliniku, kao i isprobavanjem nove Invisalignove aplikacije koja brzo i jednostavno simulira vaš novi osmijeh.

Kako funkcionira Invisalign Simulator

Kao dio svoje napredne ponude, Invisalign je osmislio način na koji već u ovom trenutku možete širokog osmijeha promatrati svoj odraz – na fotografiji! Sve što trebate učiniti je nekoliko kratkih koraka - posjetite web stranicu na svom mobitelu, potom odaberite Invisalign® SmileView™ opciju te slijedite jednostavne upute.

Važan korak je da snimite svoj selfie, a aplikacija će prema najmodernijim Invisalign softverskim izračunima postići ortodontski optimalnu novu poziciju vaših zubi te će je simulirati u vašim ustima. Tako ćete dobiti „ubrzanu Invisalign terapiju“, a da nećete ni trepnuti! Izvrsna je motivacija vidjeti svoj izgled uz posve uljepšanu, zdravu simetriju čeljusti te lijep i pravilan osmijeh, slažete li se?

Vjerujemo da je to poticaj za napraviti nešto pozitivno za sebe te ostvariti osmijeh kakav ste priželjkivali. Budite odvažni, isprobajte Invisalign Simulator i krenite na uzbudljivo putovanje k novom osmijehu.

Jednostavnost, udobnost, nevidljivost i brzina

Invisalign je napredna ortodontska terapija bez premca, razvijena upravo kako bi zadovoljila i najzahtjevnije pacijente. Ponosni smo što je poliklinika Niveus jedan od suradnika ovog svjetskog lidera kad je riječ o stvaranju harmoničnih, zdravih i savršeno ravnih osmijeha, u gotovo svim dijelovima svijeta. Invisalign je revolucionarna ortodontska terapija koja ispravlja mnoštvo dentalnih nepravilnosti. Prednosti u odnosu na klasičnu terapiju su višestruke – najvažnija je to da su Invisalign aparatići transparentni, stoga su izvrstan izbor za svakoga, čak i za najizbirljivije.

S druge strane, Invisalign je izuzetno udoban i može se skinuti u bilo kojem trenutku, što uvelike olakšava higijenu zubi. Primjerice, želite li oprati zube nedugo nakon jedenja, to možete učiniti kao i inače, bez kompliciranih postupaka koji se inače koriste pri klasičnoj terapiji jer se Invisalign aparatić tijekom obroka skida. Koristite uobičajenu četkicu za zube, konac za zube i vodicu za ispiranje usta, a nakon zubne higijene, Invisalign aparatić ponovno namjestite na zube. Važna prednost Invisalign terapije je i znatno kraće vrijeme ukupne ortodontske terapije, čak do 50%.

Zakoračite u poseban svijet Invisalign terapije uz Invisalign Simulator i naš stručni tim uz koji ćete doznati sve detalje vezane za vašu ortodontsku situaciju, uz točan izračun vremena potrebnog za dostizanje optimalne ortodontske slike. Zvuči izvrsno, zar ne? Invisalign terapija to zaista i jest.

Želite li saznati jeste li Invisalign kandidat/kinja?

Na pravom ste mjestu – za početak, isprobajte Invisalign Simulator , zabavite se i istražite kako biste mogli izgledati s vašim novim osmijehom, a potom nas kontaktirajte. Ispunite kontakt formu ispod teksta, naručite se na individualne konzultacije, a naš stručni tim potom će vas kontaktirati. Dobro došli u Niveus!

Pošaljite upit