zubne ljuskice

Blog

Invisalign i zubne ljuskice – partneri za divan osmijeh

Vjerujemo da o Invisalign aparatiću već znate mnogo, posebno ako redovito čitate naše blog članke. No, jeste li upoznati s kombinacijom dviju terapija koje su posljednjih godina izuzetno popularne, kako u svijetu, kao i kod nas – a uz to, daju nenadmašne rezultate? Radi se o korigiranju ortodontskih nepravilnosti Invisalign prozirnim aparatićem nakon kojeg se ugrađuju zubne ljuskice za postizanje savršene linije osmijeha. Moderna stomatologija posebno brine o dvjema važnim karakteristikama osmijeha: savršenom dentalnom zdravlju i očuvanju prirodnih zubi te o besprijekornoj estetici. Složit ćete se, lijep osmijeh daje nam taj poseban faktor X te nadopunjuje našu individualnost. Ako imate nedoumice oko estetike, a ujedno i funkcionalnosti Vaših zubi, na pravom ste mjestu jer možete dobiti savjet iz prve ruke od našeg stručnog tima. Ljepota osmijeha zaokružuje naš karakter, usrećuje i mijenja svakodnevicu na bolje. Osmijeh zaista može uljepšati dan, zar ne? Naš tim uvijek planira individualnu terapiju za svakog pacijenta, brinući o svakom detalju, kao i o tome da Vaš osmijeh postane i ostane Vaš zaštitni znak. Jedna od najboljih kombinacija uljepšavanja osmijeha danas spoj je terapije Invisalign ortodontskim prozirnim aparatićima za postizanje dentalne ravnoteže nakon koje se ugrađuju zubne ljuskice na zubima koji su tijekom trošenja ili uslijed drugih mehaničkih oštećenja izgubili svoj pravilan oblik, boju i nijansu. Jeste li znali da je Invisalign uljepšao već preko 6 milijuna osmijeha diljem svijeta? Vjerujemo da uz primjenu zubnih ljuskica nakon terapije taj broj svakodnevno postaje sve veći!
invisalign
invisalign
Čuvamo Vaš prirodan osmijeh Principi moderne stomatologije, a kojih se naš stručni tim posebno drži, jesu očuvati prirodne zube što je duže moguće. Zato koristimo metode koje Vaše zube čuvaju zdravima, lijepima i funkcionalnima. Kao što smo prethodno naveli, sve je popularnija metoda koja spaja Invisalign ortodontsku terapiju i zubne ljuskice za postizanje najboljih rezultata. Jedna od najboljih odluka koju možete donijeti danas – očuvati zdravlje i ljepotu svojih zubi – u budućnosti će biti odluka na koju ćete biti ponosni! Tijek terapije Proces započinje planiranjem individualne Invisalign terapije koja zube vraća u anatomski posve optimalan položaj i obnavlja narušenu žvačnu ravnotežu u ustima. U tome nam je od velike koristi najmoderniji intraoralni skener na ovim prostorima kojeg koristimo u našoj poliklinici, iTero Element 5D skener. Digitalno isplanirana i superprecizna terapija vraća narušenu ravnotežu zubi zbog koje često dolazi do pretjeranog trošenja ili pucanja zubi. Do takvih zubnih oštećenja dolazi zbog prejake sile na određenim zubima. Upravo zbog navedenih razloga, ortodoncija je važan prvi korak u terapiji.
Također, Invisalign je u odnosu na klasične terapije elegantniji izbor jer se svakih 1-2 tjedna izmjenjuju prozirni ortodontski aparatići (zgodno za sve koji rade s klijentima i/ili ne žele upečatljiv aparatić), vrijeme terapije je čak do 50% kraće, uz još mnoge benefite koje smo opisivali u prethodnim blog člancima. Nakon što završi ortodontska terapija, zube koji su nepravilnog oblika, koji imaju okrhnuća ili preveliku istrošenost, možemo obnoviti zubnim ljuskicama. Ljuskice zahtijevaju minimalno brušenje zubne cakline (u nekim slučajevima brušenja nema), a zubima pružaju čvrstoću, prirodnu transparentnost i izgled – dakle, posve obnovljenu estetiku i funkcionalnost. Ako ste se nakon Invisalign aparatića  odlučili i za izbjeljivanje, ljuskice bojom posve prilagođavamo ostatku zubi. Po završetku terapije, preostaje Vam samo da se široko nasmiješite i ponosno zakoračite u svijet! Ako ste u posljednje vrijeme razmišljali o uljepšavanju svog osmijeha, naš tim širom otvorenih ruku očekuje Vas u Niveus poliklinici. Ispunite našu kontakt formu ispod, opišite nam svoje nedoumice oko osmijeha, a mi ćemo Vas u najskorijem roku kontaktirati i pozvati na individualne konzultacije. Ako pak jako volite telefonski razgovarati, nazovite nas na 01/2046-163, rado ćemo Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja. Dobro došli!
invisalign

Pošaljite upit