Estetika lica

Načinom života, utjecajem vremenskih uvjeta, onečišćenja, djelovanjem stresa, struktura naše kože postupno se oštećuje. Na licu se pojavljuju sitne bore koje s vremenom postaju izraženije i pretvaraju se u brazde.

Karakteristične crte lica se mijenjaju, lice gubi na čvrstoći i definiranosti. Mlada koža je elastična, sjajna i glatka zahvaljujući kolagenu, elastinu, vodi i sastojku koji se prirodno nalazi u tijelu – hijaluronskoj kiselini. S godinama se sadržaj hijaluronske kiseline u koži smanjuje, što uzrokuje njezinu slabiju hidrataciju i posljedično nastajanje bora.

U našoj poliklinici koristimo Juvaderm paletu proizvoda. To je vodeći švicarski inovator u području injekcijskih dermalnih filera nove generacije i jedna od najbrže rastućih tvrtki na području estetske dermatologije, a omogućuju savršeno prirodne i dugotrajne rezultate.

To su proizvodi razvijeni iz hijaluronske kiseline koja je i prirodno prisutna u organizmu, stoga su biokompatibilni i predstavljaju sigurno i učinkovito rješenje za:

 

  • Zaglađivanje površinskih bora i korekciju dubokih bora i brazdi
  • Naglašavanje kontura usana i povećanje njihova volumena
  • Oblikovanje kontura lica
  • Obnavljanje nekadašnjeg volumena lica i rehidraciju kože

Jednostavno i potpuno neinvazivno – ubrizgavanjem intradermalnim injekcijama u željena područja: bore na licu i čelu, obraze, usne, ožiljke. Odmah ćete, kroz 30-ak minuta, prirodno i bezbolno vidjeti razliku te bez produženog oporavka koja će trajati 12 do 18 mjeseci.

Novost na našem tržištu su i Juvéderm® fileri sa dodatkom anestetika koji pružaju ugodniji osjećaj pri aplikaciji u osobito osjetljiva područja.

Botox efikasno briše bore sa čela, bore koje su nastale mrštenjem te sitne bore oko očiju. Može ukloniti i bore na nosu te podignuti obrve, kuteve usana, a može i zategnuti vrat.

Čudesne aplikacije botoxa uključuju i spuštanje usne kod pacijenata kojima se previše vidi zubno meso te sužavanje lica kod onih koji imaju previše izraženu muskulaturu za žvakanje. U posljednjih dvadeset godina botox je donio najveći napredak u suvremenoj estetskoj i općoj medicini.

Ako vam se čini da je kombinacija umora, stresa i vremena ostavila vidljive znakove na Vašem licu koji Vam se ne sviđaju, pripremite dodatna pitanja koja Vas zanimaju i javite nam se za detaljni pregled i savjetovanje.

Irijana Rajković
dr. med.

 

Dr. med. Irijana Rajković specijalistica je plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije. Prva je i jedina hrvatska liječnica koja predaje na Američkoj Akademiji za estetsku medicinu. Njezine kvalifikacije i rezultati rada učinili su je poznatom širom svijeta stoga bi mogli beskrajno nizati njezine uspjehe, no reći ćemo još samo da smo izuzetno ponosni što je naš stručni suradnik i dio našeg liječničkog tima.

Više o dr. Irijani: www.dr-rajkovic.hr

 

Testimonial 1

Poliklinika Niveus je moje omiljeno mjesto zdravlja i ljepote.

Iva Leko

Testimonial 2

Dom svih lijepih i zdravih ljudi.

Jelena Glišić

Testimonial 3

Vrhunska poliklinika, doktorica odlična!

Tina, Zagreb

Testimonial 4

Najbolja doktorica… super ambijent… ljubaznost na vrhuncu…
obavezno posjetiti.

Ana, Zagreb

Testimonial 5

Doktorica Iva je napažljiviji zubar. Čak ni najmanji detalji joj ne izmiču i ima razumijevanja za sve. Sama poliklinika ima najmoderniju opremu.

Jasmina, Šibenik

Testimonial 6

Moje zube može gledati i dirati samo dr. Iva!
Za ostalo postoje Ketonali.

Dado, Zagreb

Testimonial 7

Vrhunska briga o pacijentu!

Danijel, Zagreb