Drip & Drop

Isprobajte vitaminske koktele u obliku infuzije koji kombinacijom vitamina, minerala i aminokiselina umanjuju kronični umor, mamurluk, podižu energiju, pojačavaju imunitet, snagu i izdržljivost, brzo sagorijevaju masnoće te su idealna prevencija bolesti.

Intravenozni vitamini
i minerali

Kao novi u 30 do 60 minuta

Toliko traje intravenozna terapija. Dok gledate TV ili čitate knjigu, opušteni u našem prostoru, Vaš organizam doći će do savršenstva.

Unosom hrane naš organizam sagorijeva otprilike 20 posto hranjivih tvari. Istraživanja su pokazala da unatoč pravilnoj prehrani više od 90 posto ljudi ima manjak nutrijenata.

Nadoknadite ih potpuno prirodno, isprobajte našu intravenoznu terapiju.

Veća djelotvornost
i iskoristivost

Svaka treća osoba uzima dodatke prehrani za koje ne zna kako djeluju. Istina je, da ako ih uzimaju oralno, aktivne hranjive tvari u krvotoku apsorbiraju se samo 20 posto dok na mjestu djelovanja taj postotak je još i manji. Kod intravenoznog unosa, sve - ulazi trenutno u krvotok omogućavajući veću apsobciju i u konačnici daleko bolji efekt.

VEĆA DJELOTVORNOST
I ISKORISTIVOST

ZNANSTVENO
DOKAZANO

BRZA
UČINKOVITOST

SIGURNOST

Znanstveno dokazano

Na temelju istraživanja i saznanja vodećih liječnika, nutricionista i homeopata odabrali smo intravenozne i intramuskularne boostere s maksimalno mogućom djelotvornošću. Oni sadrže čiste, prirodne vitamine, minerale i aminokiseline bez dodataka, aditiva, konzervansa ili lijekova.


Brza učinkovitost

Tretmani intramuskularnim boosterima traju nekoliko sekundi, dok se intravenozna infuzija primjenjuje oko 30 do 60 minuta. Mnogi se osjećaju bolje već tijekom tretmana, a nakon tretmana osjećaj je potpun, jer je organizam revitaliziran i pun energije.

Sigurnost

Nutrijenti koji se nalaze u terapiji kvalificirani su kao “esencijalni nutrijenti”, neophodni za život. Međutim, tijelo ne može samo stvarati svoje nutrijente već ih moramo unositi putem hrane. Danas, genetski modificirana hrana i opće zagađenje poljoprivrednih zemljišta utječe na smanjenje nutrijenata u hrani. Podižući koncentraciju neophodno potrebnih nutrijenata u našem tijelu, pod kontrolom liječnika, Vaše tijelo može se brže regenerirati te dostići vrh zdravstvenog stanja i maksimalne energijske performanse. Iz tog razloga ovu vrstu terapije uzimaju mnogi poznati sportaši. Savjetujte se sa nama oko svoje terapije nutrijentima.

I poznati su umorni, zar ne?

Kako jedna hollywoodska zvijezda izdrži rad na projektu od 14 sati da bi zatim kao preporođena imala snimanje za neki časopis ili TV? Intravenozna terapija koristi se još od 1960. godine, a pružajući nevjerojatne rezultate, postala je “tajno oružje” mnogih zvijezda koje su sklone burn out sindromu, poput Brada Pitta, Madonne, Rihanne....
No, danas i Vi možete iskoristiti nevjerojatne prednosti ove terapije!


Kombinaciju vitamina, minerala i minokiselina. Odaberite sami!

Ovisno o tome želite li podići Vašu cijelokupnu energiju, ublažiti umor, usporiti starenje kože, poboljšati ten, imati zdrav izgled lica, poboljšati sagorijevanje masnih naslaga i poduprijeti gubitak kilograma, pročistiti ili detoksirati organizam...svoju vrstu vitaminskih koktela možete odabrati ovisno o svojim zdravstvenim ili životnim potrebama.

Klara Radman
medicinska sestra

 

Medicinska sestra s dugogodišnjim iskustvom koja će svojom pristupačnošću i znanjem pomoći našim klijentima ispuniti željene rezultate.

Neizostavan je dio tima i desna ruka našim liječnicima. Izuzetno je komunikativna, ambiciozna i nasmiješena osoba. Stoji vam na raspolaganju za sva pitanja.

Poliklinika Niveus je moje omiljeno mjesto zdravlja i ljepote.

Iva Leko

Dom svih lijepih i zdravih ljudi.

Jelena Glišić

Vrhunska poliklinika, doktorica odlična!

Tina, Zagreb

Najbolja doktorica… super ambijent… ljubaznost na vrhuncu…
obavezno posjetiti.

Ana, Zagreb

Doktorica Iva je napažljiviji zubar. Čak ni najmanji detalji joj ne izmiču i ima razumijevanja za sve. Sama poliklinika ima najmoderniju opremu.

Jasmina, Šibenik

Moje zube može gledati i dirati samo dr. Iva!
Za ostalo postoje Ketonali.

Dado, Zagreb

Vrhunska briga o pacijentu!

Danijel, Zagreb