Blefaroplastika

Mlađi, na prvi pogled

Uklonite umoran izgled uz jednostavnu korekciju očnih kapaka

Starenjem koža gubi svoju elastičnost, a upravo koža na kapcima zbog svojih karakteristika najbrže stari pa počinje padati preko ruba vjeđa - što uzrokuje umoran izgled lica. Nasreću, vi to možete vrlo jednostavno korigirati jer za takvo stanje u poliklinici Niveus imamo vrlo učinkovit odgovor.

Korekcija očnih vjeđa ili blefaroplastika zahvat je koji se izvodi na gornjim i donjim kapcima te predstavlja jednu od jednostavnijih i češćih estetskih korekcija uopće.

Uz lokalnu anesteziju potpuno jednostavno i bezbolno uklanjamo višak kože i suvišak masnog tkiva te u tren oka rješavamo napuhane vrećice koje osim što smetaju, cjelokupnom izgledu lica daju umoran i iskrivljen izgled.

Kompletan zahvat pažljivo pripremamo i u dogovoru s Vama iscrtavamo višak tkiva koje planiramo ukloniti, a kada nježno odstranimo prethodno planirani dio kože možemo dodatno i ojačati mišiće koji podižu očne kapke.

Planirano trajanje zahvata je između 30 do 90 minuta, sve do perfektnog polijeganja šava na prirodnu brazdu tako da ga učinimo potpuno nevidljivim. Šavove uklanjamo nakon kratkog vremena (najčešće 7 dana) kada podljev potpuno prođe tako da se možete vratiti svojim uobičajenim obavezama i potpuno zasjati u novoj, vidno mlađoj pojavi.

U periodu oporavka preporučujemo poštedu od fizičkih napora od 2 tjedna dok nanošenje make up-a nije preporučljivo barem nekoliko dana nakon zahvata.

Stoga ne čekajte da godine počnu diktirati izgled, jer do vraćanja svježeg mladenačkog lica i prekrasnog pogleda dijeli Vas samo jedan dolazak u Vašu omiljenu Polikliniku.

Irijana Rajković
dr. med.

 

Dr. med. Irijana Rajković specijalistica je plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije. Prva je i jedina hrvatska liječnica koja predaje na Američkoj Akademiji za estetsku medicinu. Njezine kvalifikacije i rezultati rada učinili su je poznatom širom svijeta stoga bi mogli beskrajno nizati njezine uspjehe, no reći ćemo još samo da smo izuzetno ponosni što je naš stručni suradnik i dio našeg liječničkog tima.

Više o dr. Irijani: www.dr-rajkovic.hr

 

[testimonial_view id="1"]