IMPLANTOLOGIJA

All-on-4

All-on-4

Naš cilj je vaš savršen osmijeh. A kako bi ga stvorili, potrebna je stručnost i znanje koje gradimo prateći trendove u novim metodama liječenja i primjenjujemo ih čak i u najzahtjevnijim slučajevima nadomjestaka znatnog broja zuba.

Metoda All-on-4 patentirana je od strane Nobel Biocare tvrtke čije implantate preporučujemo, a u prijevodu znači “na 4 implantata“. Riječ je o fiksnom mostu za bezubu gornju ili donju čeljust koje je sidren na 4 posebno postavljena implantata i dodatno je pričvršćen vijcima.

Takvo rješenje posjeduje brojne prednosti, a i idealno je za osobe koje nemaju svoje zube ili imaju svega nekoliko preostalih zuba u čeljusti.

Prednosti All-on-4 metode:

  • Zubni implantati su doživotni
  • Protetski nadomjestak dugotrajno je rješenje (najmanje 10 god.)
  • Rekonstrukcija svih zuba fiksirana je na 4 implantata
  • Bez komplicirane transplantacije kosti i dodatnih zahvata
  • Vrijeme oporavka je minimalno
  • Vrhunska kvaliteta implantata
  • Nema neugodnosti prilikom jela, razgovora, kihanja, žvakanja, čišćenja kao kod korištenja zubne proteze
  • Samo jedan posjet dovoljan je za vađenje zuba i ugradnju implantata
  • Kvaliteta života je uvelike poboljšana
  • Vraćanje prirodnog izgleda lica

Zahvat i trajanje

Ovisno o broju implantata, kirurg prije samog zahvata dogovara njegovo očekivano trajanje. Uz lokalnu anesteziju dva implantata ugrađuju se okomito u središnji dio čeljusti dok stražnje implantate ugrađujemo pod kutom od 45 stupnjeva kako bi postigli efekt da implantat izlazi u području donjeg pretkutnjaka. Ta metoda omogućuje da se zaobiđu sva kritična područja sa smanjenim volumenom kostiju.

All-on-6

Beskompromisan, savršen osmijeh. Tko ga ne bi poželio? Osmijeh nadilazi sve kulturne, društvene i ostale prepreke. On je odraz naših emocija.

Naša vizija je vaš savršen osmijeh, a ujedno je i snažna motivacija koja nas tjera da stvorimo pozitivne osjećaje za vas u slučaju ako ste izgubili veliki broj zuba ili se mučite sa vašom zubnom protezom.

Metoda sa šest fiksnih zubnih implantata još je čvršća i bolja opcija za osobe koje su izgubile značajan broj zuba ili su potpuno bez zuba. Ona donosi novo rješenje koje ostavlja osjećaj potpuno prirodnih zuba u čeljusti dok vama gradi samopouzdanje i ljepotu koju u ovom slučaju, možete nadomjestiti. Kontaktirajte nas i provjerite jeste li kandidat za All –on-4 ili All-on-6 metodu.

Vlatko Lovrinić
dr. med. dent.

 

Dr. med. dent. Vlatko Lovrinić naš je specijalist oralne kirurgije. Rođen je 1979. u Zagrebu, diplomirao je na Stomatološkom fakultetu zagrebačkog Sveučilišta 2004. godine, a 2009. godine završava specijalistički ispit iz oralne kirurgije. U nekoliko navrata boravi na sveučilištima u SAD-u (Oregon Health Sciences University, Portland; Loma Linda University, California), gdje se detaljno upoznaje s programom i postignućima te načinom rada tih uglednih centara. Redovito sudjeluje na brojnim kongresima i stručnim predavanjima iz područja dentalne implantologije i oralne kirurgije. Profesionalno i privatno užitak nam je raditi i družiti se sa dr. Lovrinićem, a vi znajte da ste uvijek u pravim rukama!

[testimonial_view id="1"]