IMPLANTOLOGIJA

All-on-4

All-on-4

Naš cilj je vaš savršen osmijeh. A kako bi ga stvorili, potrebna je stručnost i znanje koje gradimo prateći trendove u novim metodama liječenja i primjenjujemo ih čak i u najzahtjevnijim slučajevima nadomjestaka znatnog broja zuba.

Metoda All-on-4 patentirana je od strane Nobel Biocare tvrtke čije implantate preporučujemo, a u prijevodu znači “na 4 implantata“. Riječ je o fiksnom mostu za bezubu gornju ili donju čeljust koje je sidren na 4 posebno postavljena implantata i dodatno je pričvršćen vijcima.

Takvo rješenje posjeduje brojne prednosti, a i idealno je za osobe koje nemaju svoje zube ili imaju svega nekoliko preostalih zuba u čeljusti.

Prednosti All-on-4 metode:

  • Zubni implantati su doživotni
  • Protetski nadomjestak dugotrajno je rješenje (najmanje 10 god.)
  • Rekonstrukcija svih zuba fiksirana je na 4 implantata
  • Bez komplicirane transplantacije kosti i dodatnih zahvata
  • Vrijeme oporavka je minimalno
  • Vrhunska kvaliteta implantata
  • Nema neugodnosti prilikom jela, razgovora, kihanja, žvakanja, čišćenja kao kod korištenja zubne proteze
  • Samo jedan posjet dovoljan je za vađenje zuba i ugradnju implantata
  • Kvaliteta života je uvelike poboljšana
  • Vraćanje prirodnog izgleda lica

Zahvat i trajanje

Ovisno o broju implantata, kirurg prije samog zahvata dogovara njegovo očekivano trajanje. Uz lokalnu anesteziju dva implantata ugrađuju se okomito u središnji dio čeljusti dok stražnje implantate ugrađujemo pod kutom od 45 stupnjeva kako bi postigli efekt da implantat izlazi u području donjeg pretkutnjaka. Ta metoda omogućuje da se zaobiđu sva kritična područja sa smanjenim volumenom kostiju.

All-on-6

Beskompromisan, savršen osmijeh. Tko ga ne bi poželio? Osmijeh nadilazi sve kulturne, društvene i ostale prepreke. On je odraz naših emocija.

Naša vizija je vaš savršen osmijeh, a ujedno je i snažna motivacija koja nas tjera da stvorimo pozitivne osjećaje za vas u slučaju ako ste izgubili veliki broj zuba ili se mučite sa vašom zubnom protezom.

Metoda sa šest fiksnih zubnih implantata još je čvršća i bolja opcija za osobe koje su izgubile značajan broj zuba ili su potpuno bez zuba. Ona donosi novo rješenje koje ostavlja osjećaj potpuno prirodnih zuba u čeljusti dok vama gradi samopouzdanje i ljepotu koju u ovom slučaju, možete nadomjestiti. Kontaktirajte nas i provjerite jeste li kandidat za All –on-4 ili All-on-6 metodu.

Vlatko Lovrinić
dr. med. dent.

 

Dr. med. dent. Vlatko Lovrinić naš je specijalist oralne kirurgije. Rođen je 1979. u Zagrebu, diplomirao je na Stomatološkom fakultetu zagrebačkog Sveučilišta 2004. godine, a 2009. godine završava specijalistički ispit iz oralne kirurgije. U nekoliko navrata boravi na sveučilištima u SAD-u (Oregon Health Sciences University, Portland; Loma Linda University, California), gdje se detaljno upoznaje s programom i postignućima te načinom rada tih uglednih centara. Redovito sudjeluje na brojnim kongresima i stručnim predavanjima iz područja dentalne implantologije i oralne kirurgije. Profesionalno i privatno užitak nam je raditi i družiti se sa dr. Lovrinićem, a vi znajte da ste uvijek u pravim rukama!

Poliklinika Niveus je moje omiljeno mjesto zdravlja i ljepote.

Iva Leko

Dom svih lijepih i zdravih ljudi.

Jelena Glišić

Vrhunska poliklinika, doktorica odlična!

Tina, Zagreb

Najbolja doktorica… super ambijent… ljubaznost na vrhuncu…
obavezno posjetiti.

Ana, Zagreb

Doktorica Iva je napažljiviji zubar. Čak ni najmanji detalji joj ne izmiču i ima razumijevanja za sve. Sama poliklinika ima najmoderniju opremu.

Jasmina, Šibenik

Moje zube može gledati i dirati samo dr. Iva!
Za ostalo postoje Ketonali.

Dado, Zagreb

Vrhunska briga o pacijentu!

Danijel, Zagreb