zubne ljuskice

Blog

3 jednostavna i jasna razloga za tretman zubnim ljuskicama

Lijep osmijeh osvaja na prvi pogled! Biti vlasnik/ica zadivljujućeg osmijeha ulijeva samopouzdanje, a samim time postajemo svjesniji svojih mogućnosti, ugodnije se osjećamo u vlastitoj koži i uspješno savladavamo sve situacije u kojima je važan kontakt s ljudima. Danas je zdrav, blistavo bijel i savršen osmijeh ulaznica koja otvara mnoga vrata. No, čest slučaj su estetske nesavršenosti zuba poput okrhnutosti ili istrošenosti, različite veličine zubi, razlike u nijansama, razmaka među zubima, kao i ortodontskih nepravilnosti kod odraslih koji žele izbjeći dugotrajnu ortodontsku terapiju. Upravo u takvim slučajevima zubne ljuskice (veneers) predstavljaju moderan standard rehabilitiranja i postizanja visoke estetike osmijeha.

Zašto su zubne ljuskice idealan izbor za vaš nov, prekrasan i primamljiv osmijeh?

zubne ljuskice
1. ZAOKRUŽENA ESTETIKA OSMIJEHA Vjerujemo da ste se susreli s pojmom „hollywoodski osmijeh“, a prelistavajući modne magazine i društvene mreže, zasigurno ste zastali i zadivili se osmjesima koji blistaju poput dijamanata te daju pomlađujući efekt cijelom licu. Učinite i vi nešto novo za sebe - priuštite si elegantan i profinjen izgled estetskom metodom koju bira sve više pacijenata, a u našoj poliklinici to je jedna od najčešće biranih metoda unaprjeđivanja dentalne estetike. Radi se, naravno, o zubnim ljuskicama. Za koga su pogodne zubne ljuskice?  Naš odgovor je da danas sve više pacijenata postaju kandidati za uljepšavanje osmijeha ovom metodom estetske stomatologije. Budući da se postavljaju na prirodan zub, važno je da nas posjetite kako bismo kreirali najbolju terapiju za vas. U procesu dizajniranja izgleda zubi s našim timom birate detalje koji će krasiti vaš osmijeh.   Skladan osmijeh osvježit će vaš izgled, ali i učiniti vas poletnijom i sretnijom osobom!
2. MATERIJALI KOJI GARANTIRAJU PRIRODAN OSJEĆAJ I DUGOTRAJNOST Suvremeni protetski materijali vrhunske su kvalitete izrade i garantiraju dugogodišnju trajnost. Uz besprijekornu dentalnu higijenu i redovne stomatološke preglede, nema razloga da u svom novom osmijehu ne uživate dugi niz godina. Keramičke zubne ljuskice izrađene su od vrlo izdržljivog i otpornog materijala, a jednom odabrana nijansa neće se promijeniti niti uslijed konzumiranja obojene hrane i pića. Zbog visoke preciznosti izrade, keramičke ljuskice odlikuje transparentnost i tanak profil, što znači da prirodan zub zahtijeva minimalno brušenje, otprilike 0.5 mm. Osim keramičkih ljuskica, dostupne su i „Non-prep“ ljuskice koje ne zahtijevaju brušenje zubne površine. Na individualnim konzultacijama u našoj poliklinici doznat ćete za koje ljuskice ste kandidat/kinja. Budući da se naša doktorica Iva Slade Knežević ističe svojom posebnom predanošću detaljima i nježnošću u pristupu pacijentu, pobrinut će se da dobijete prirodno lijep novi izgled i poboljšanu funkcionalnost osmijeha.
niveus poliklinika
3. NOVOOTKRIVENO SAMOPOUZDANJE Nema ništa privlačnije i vrijednije divljenja od samopouzdanja kojom osoba zrači. Smatrate li uz to i da je vrijeme za promjene, na pravom ste mjestu. Bilo da se radi o okrhnutom zubu kojeg već dugo i bezuspješno pokušavate sakriti, bilo da imate nepravilne zube ili su vaši zubi različitih nijansi, visokom tehnologijom zubnih ljuskica kreirat ćemo najljepši osmijeh koji možete zamisliti. Želimo da se osjećate odlično i da budete nova verzija sebe - samopouzdana, nezaustavljiva i svakog dana nasmiješena. Želite li osmijehom postići svoje novo „ja“, naš stručni tim će vam prilikom individualnih konzultacija predstaviti terapijski plan vašeg osmijeha iz snova, a upravo zubne ljuskice su savršen stomatološki alat za postizanje maksimalnog učinka minimalno invazivnom estetskom metodom. Stvaramo posebne osmijehe baš zato što zaslužujete najbolji, suvremen, bezbolan i učinkovit tretman koji daje trajne rezultate na kojima će vam mnogi zavidjeti. Odlučite se na promjenu, pošaljite nam upit i dogovorite individualne BESPLATNE konzultacije u našoj poliklinici. Vidimo se!

Pošaljite upit

The Gravity Forms plugin is not activated